-- FILMOVÉ RECENZE --

ŠÉFY PŘECE JEN RADŠI (NE)STŘÍLEJTE

19. srpna 2011 v 14:26 | PISTÁCIE

Jen tak si ležím v posteli s notebookem a přemýšlím, co dát na blog.
A pak mě napadlo zase sem přidat nějakou recenzi na film. Jelikož jsem byla předevčírem v kině, tak mám zas aspoň nový zajímavý film, o kterém bych mohla konečně napsat :-))

Ve středu jsem hledala na netu, zda někde u nás v okolí nedávají nějaký dobrá film pro mě a přítele... a pak jsem narazila na tento - ŠÉFOVÉ NA ZABITÍ - já osobně si ráda přečtu o čem to je, nebo mrknu na trailer, ale u přítele je to horší, on má na filmy vážné podmínky a film vybírá jedině podle csfd.cz a hlavně kouká na to, kolik má film %. Jakmile je to modrý film a má 60% a méně procent, tak absolutně není šance, abych ho překecala na ten film, náročnej, já vim :D
Ale tenhle film má na netu asi 78 %. Což je paráda, jsem si řekla.
A tak jsme vyrazili a nelituju ani trochu. Protože se mu skutečně moc líbil a mě také.
Je to určo jeden z nejsprostších filmů, co jsem viděla. Ale komu to vadí, mě ne :)
Nasmála jsem se celkem dost. Fakt zajímavý příběh o 3 chlápcích/kámoších a jejich 3 naprosto ujetých šéfech.
Co víc k tomu říct, opravdu jestli se chcete zasmát a užít si takový pohodový, ale celkem i sprostý film, tak rozhodně doporučuji Tento film :-)
Neviděl jste to někdo náhodou ? Kdyžtak napište, a nebo pokud máte i nějaký jiný suprový film na doporučení, budu ráda :-))
Mějte se krásně. A přeji pohodový a ničím nerušený víkend.
Ahooj

PISTÁCIE

BABE

16. srpna 2011 v 20:21 | PISTÁCIE


Někdy jsou slova zbytečná .. :) stačí, že to za nás řeknou naše činy


JEDNOHO DNE SE VRÁTÍŠ A SNAD I JÁ SE VRÁTÍM DO PAŘÍŽE ASPOŇ NAPOSLED

14. srpna 2011 v 22:38 | PISTÁCIE

Nejkrásnější, a třebaže starší, má prostě toho v sobě tolik, nejvíc emocí, nejvíc citů, pocitů a jak je krásně procítěná.
Věra má neskutečný hlas.
Běhá mi mráz po zádech, kdykoliv jí poslouchám.
Jedna z mých českých nejoblíbenějších a moc moc vzpomínek na tuto písničku.
Aspoň je vidět, že Česko má prostě zpěvačky s velkým Z, a Věrka je jedna z nejlepších.

Miluji Paříž, a vše s ní spojené, můj pokoj jí přetéká a snad i z něj trochu PAříž dýchá. :)
Miluji to místo, to město, ty památky, ta řeč je také krásná, když jí člověk umí :) což u mě moc nehrozí, ale učila jsem se jí 4 roky a snad i něco málo dokážu žbleptnout :)
Tohle je spíše takový článeček né moc záživný, ale zasejc sem napsala něco málo o tom, co mám ráda a brzy zas třebas něco dodám. mějte se krásně.
A hezký nový začátek týdne :) a všem pracujícím přeji, ať vám to co nejrychleji uteče.
Ahoooj

PISTÁCIE

MADDI JANE

21. července 2011 v 13:04 | PISTÁCIE

Tak mladá a tak nádherný, silný hlas.
Miluju, jak zpívá :)
Všechno, co jsem od ní slyšela je dokonalé.
A přitom jí je asi 13 let, neuvěřitelné.
Je to sice cover od Bruno Marse, a ona všechno zatím nazpívala od jiných zpěváků, ale věřim, že se jednou stane opravdu skvělou zpěvačkou a bude mít svoje hity :)
No poslechněte si jí samy, co na ní řikáte ? Podle mě naprosto úžasný hlas.
JAK SE JINAK MÁTE ? Jak užíváte prázdniny ? Snad nesedíte furt tady, ale chodíte co nejvíce ven. Sice je dnes počasí opravdu pod psa, u nás tedy celý den prší a je zataženo, ale věřím, že snad zítra či pozítří zase bude lépe. :)
MĚJTE SE KRÁSNĚ. Zas někdy, ahoj.

PISTÁCIE


VÝBĚR Z MÉHO PLAYLISTU PLOUŽÁKŮ

14. července 2011 v 15:06 | PISTÁCIE
Rozhodla jsem se sem zasejc přidat nějakou snad i pro vás celkem zajímavou hudbu.
Mám takovou svojí složku, kde mám moc a moc ploužáků, a rozhodla jsem se vybrat pro mě pár těch nejlepších.
Určitě jich hodně z toho budete znát, a nějaké třeba nové poznáte a zalíbí se vám.
A zároveň vy můžete dát mě tip na nějakou dobrou písničku, nějaký dobrý ploužák/slaďák :D :)

Berlin - Take my breath away


ZASE ONA ! !!!

13. července 2011 v 10:49 | PISTÁCIE

Už je to sice pár dní nazpět, co jsem viděla tento film, ale mám ho docela v živé paměti.

Musím říct, že jsem si ze začátku myslela, kdo ví co to bude. Ale na druhou stranu, když jsem shlédla herecké obsazení, tak jsem si řekla, že by to nemuselo být tak marné. A taky. že ne. Hrají tam např. : Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis nebo Kristen Bell.
Zkusila jsem, a fakt jsem se celkem i nasmála.
Tak shrnutě o čem je řeč. Jaké je hlavní téma filmu.
Jde o to, že mladá dívka(Kirsten Bell) se vrací domů, protože její bratr se má ženit. Jenže, když přijede, zjistí, že je zasnoubený s dívkou, která Kristen šikanovala na základce. Byla to nejoblíbenější a nejvíc mrcha ze školy. A Kristen byla ošklivá, brýlatá, s rovnátky a hlavně díky téhle mrše nejvíc neoblíbená.
Jenže tahle snoubenka dělá, že si na nic nepamatuje, a Kristen ze začátku to snaží přejít, ale pak si začnou dělat naschvály. A poté, co matka Kristen zjistí, že její teta, která přijede také na svatbu je její bývalá nejlepší kamarádka ze střední, s kterou se nejvc rozhádala a od té doby neviděla, tak se začnou dít věci. Ke konci je svatba zrušena ... a .... dál vám neřeknu jak to dopadne ...
Pokud chcete vědět, jak to skončí, tak si to pusťte :)
Celkem povedená komedie. :)

PISTÁCIE

PROMĚNA 3X JINAK.

11. července 2011 v 14:59 | PISTÁCIE

HROZNĚ RÁDA
BYCH NAPSALA
ODKAZ
NA TO
KDE JSEM
NAŠLA TUTO
ÚŽASNOU ANIMACI
ALE
zapoměla jsem, na jakém blogu jsem jí objevila.
Jsem hrozná. Tak se prosím nezlobte na mě.
Musím to sem dát, je to fakt super na to koukat.:)
Hrozná proměna u všech tří herců za těch pár let, co natáčí Harryho Pottera.
Největší a nejkrásnější proměna dámy u Emmy, Daniel je prostě furt stejnej mi přijde, jen trošku mužnější.
A Ron ? Užasnej, mě se z nich líbí nejvíc, mám ho ráda jako herce. A fakt i když zrzouni se mi moc nelíbí, tak u něj je to jiný, nevim proč, ale on je fakt roztomilej i jako teď jak je starší.

Co na to řikáte vy ? :)
Jinak už tento pátek jdu na Harryho Pottera a Relikvie smrti 2 a dokonce ve 3D. Nejvíc se těšim, ale i na druhou stranu mi bude trochu smutno, že to končí.
Ale stejně jsem někde četla, že Rowlingová chystá něco dalšího, taky by mi bylo divný, kdyby toho nechala, když jí to vyneslo neskutečný peníze.
Určitě něco dalšího vymyslí, nějaké malé pokračování, třebas po 10 letech :D to je jedno, cokoliv, hlavně když zas něco napíše :)

PISTÁCIE

ANETA

8. července 2011 v 9:43 | PISTÁCIE
Zdá se mi, že moc českých písní ani interpretů sem nedávám.
Rozhodla jsem se tedy, že sem musim přidat i něco z českýho šuplete.
A tak přidávám ANETU.
Neřikám, že jí poslouchám často a pravidelně. Občas si jí ale ráda poslechnu.
Z těch všech superstar co proběhly, ať už české, nebo československé, tak poslouchám jenom jí a Petra Bendeho.
Má prostě skvělé songy :)

Tenhle song je toho důkazem

DÁL NEŽ SE ZDÁLO

6. července 2011 v 12:45 | PISTÁCIE

DALŠÍ
RECENZE
NA
FILM.
Opět jsem včera shlédla další z řady sice romatických filmů se šťastným koncem, ale stejně to byl zajímavý film se super dějem a hlavně jsem se párkrát fakt nasmála.
Hlavně při nějakých trapných situacích člověka, když je zrovna nahý.
I herci byli super, fakt Drew je výborná a Justin k ní fakt perfektně sedl v tomto filmu.
Film o tom, zda se dá vydržet vztah na dálku několika tisíců kilometrů. A i když je toto jen film, myslím, že fakt se to nějak zmáknout dá.
Prostě pecka na večerní nebo odpolední pohodu. :)
URČO mrkněte. Nudit se fakt nebudete, to vám zaručuju.
A jdu se rovnout mrknout, co dalšího bych mohla stáhnout, kdyby jste měl někdo nějaký tip zas pro mě na super film, tak sem s nim, budu jen ráda, moc díky:)


PISTÁCIE

WAITING FOR FOREVER

4. července 2011 v 12:27 | PISTÁCIE
VČERA
JSEM
SHLÉDLA
TENTO
FILM
a naprosto mě odrovnal.
Musím říct, že docela zajímavý příběh.
Ani jsem nečekala, jak se to vyvrbí a co se tam všecko semele.
Navíc tak krásnej herec, nemohla jsem se na něj vynadívat.
Zase trošku nakousnu příběh pro vás, ale jen tak letmo, a to hlavní neřeknu, abyste si to museli pustit, pokud to chcete vědět :)
Je to teda takové dost prolínavé. Hodně se to vrací i do minulosti. Jak tento mladý klučina z fotky vzpomíná na svojí nejlepší kamarádku z dětství, kdy spolu trávili každý den a byli fakt jedno tělo, jedna duše, prostě nejlepší kámoši.
Jenže pak nadešel den, a ten klučina se musel z jedněch vážných důvodů odstěhovat(zjistíte ve filmu, proč).
Já vám to moc nechci prozradit, dál je to takové dost zvláštní a zajímavé, prostě už neřeknu ani slovo :)
Mrkněte se sami, opravdu krásný film, anejvíc nádherný herec :)

PISTÁCIE

 
 

Reklama