Ohodnocení mého blogu

13. února 2008 v 18:56 | Vickinka<3
a) záhlaví - 5/5 - zajimave vystižený
b) stránka - 5/5 - super, jsem na tvem blogu přes exko, takže se mi to blblě zobrazuje, ale vim že přes mozilu to mas good :)
c) rubriky - 5/5 - máš tam dáseříct skoro všechno a super rozcestníky
d) vzhled blogu - 5/5 -klasny dizajn
e) rada: na dizajny mas vzkus, takže nemam co dodat. članky mas taky super, takže taky nemam co dodat
f) Hodnocení je: 20/20 = super blog!
hodnotila: ŠaRLunQa
------------
-Moc děkuju,to jsem nečekala...<3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak by jsi ohodnotil(a) můj blog ty ?

1(nejlepší)
2
3
4
5(nejhorší)

Komentáře

1 Mrs.MuFinQa→//Mtmr// Mrs.MuFinQa→//Mtmr// | Web | 13. února 2008 v 19:00 | Reagovat

mno ae to si mohla čekat:D:D protože ten tvůj blog je prostě sůůůperní...;);) a ty taky..;);)♥♥

2 DrátěnQa || jsi jedno z nej Sb ♥ moc mi na tobě zaleží ♥ mtr DrátěnQa || jsi jedno z nej Sb ♥ moc mi na tobě zaleží ♥ mtr | Web | 13. února 2008 v 19:08 | Reagovat

přesne uplne souhlasim.. tenhle blog je uplně mega kráásnej!! ♥

3 Ša®ŁunQa Ša®ŁunQa | Web | 13. února 2008 v 19:35 | Reagovat

nějaké to překvapenécko nekdy musí být :))

4 Jančulle Jančulle | Web | 13. února 2008 v 20:21 | Reagovat

To není ždáný překvápko.. tvůj blogajs je skvělej;)

5 Papája Papája | E-mail | Web | 13. února 2008 v 20:41 | Reagovat

jj, máš skvěle-super-úžasnej blog, chodím sem hrozně ráda

6 marus93-your SB =0)) marus93-your SB =0)) | Web | 13. února 2008 v 21:02 | Reagovat

krása!! nawíc má prawdu. takový hodnocení se hned tak nevidí,většinou bejvaj docela kritický. tys to ale ustála bez ztráty hvězdičky. gratuluju!!

7 MeLLy MeLLy | Web | 14. února 2008 v 11:11 | Reagovat

Já to teda čekala :P Máš totiž úžasný blog ;)

8 Ša®ŁunQa Ša®ŁunQa | Web | 14. února 2008 v 16:53 | Reagovat

hojky! neco u me máš!! :))

9 Nikoleta* (bývalá DrátěnQa) doufám,že budeš semnou být ještě SB Nikoleta* (bývalá DrátěnQa) doufám,že budeš semnou být ještě SB | Web | 14. února 2008 v 19:03 | Reagovat

Ahoj hele na blogu mám napsaný že končim.. ale neni tomu tak prostě jsem se chtela přestehovat a mám k tomu pár duvodu :DD chceš být teda ješte SB :))) !! :-*

10 TeRRuLka TeRRuLka | Web | 15. února 2008 v 7:15 | Reagovat

wau GRATULUJU plnej počeT!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama